Home   Nyheder   Sådan blev Copenhagen Barracudas ”Champion” i 2017

Sådan blev Copenhagen Barracudas ”Champion” i 2017

Mens vi venter på at den nye sæson går i gang, kaster vi et blik tilbage på ”året der gik” i 2017 og hvordan Copenhagen Barracudas endte op med titlen som DAFL champions 2017.

2 nederlag ud af 14 kampe

Copenhagen Barracudas satte kun point til i tre opgør i løbet af sæsonen. Københavnerholdet fik ikke den bedste start på året, da de tabte mod lokalrivalerne Copenhagen Giants i det første opgør. Men efter den kolde skyller, havde Copenhagen Barracudas tre gode kampe i streg, de vandt mod Aalborg Kangaroos, Helsinborg Saints og Farum Cats. Udover nederlaget til Giants, så tabte Barracudas til Odense Lions tilbage i maj 2017.

Den næstbedste i ligaen

Efter den 12 og sidste kamp i den regulære sæson, havde Farum Cats og Copenhagen Barracudas lige mange point, med 40 point på tavlen. Men Farum holdet havde scoret flere mål i løbet af sæsonen og de havde stået bedre defensivt. I løbet af 2017 scorede Farum Cats 1373 point mens Copenhagen Barracudas scorede 1258. Derfor endte Farum Cats på førstepladsen med en bedre måldifference på 702 end Barracudas måldifference på 555.

Revanche og finalebillet

Det kan godt være at de ikke fik den bedste start, men de fik den bedste slutning og det er det vigtigste. Copenhagen Barracudas fik mulighed for revanche mod Giants i slutrundens semifinale. Man må sige at Barracudas var meget motiveret på ikke blot at få hævn over lokalrivalerne, men de havde også en klar mission om at komme i finalen. Dette var tydeligt i deres overlegne spil, som endte på en sejr på 165 – 67.

Barracudas fik også mulighed for revanche i finalen, det stod klart at modstanderen var Farum Cats. Farum holdet vandt mod Copenhagen Barracudas i finalen i 2016 og derfor havde det nordsjællandske hold mulighed for at udvide sin rekord, som det bedste DAFL hold i historien. Farum holdet havde også hjemmebane fordel, da den store finale blev spillet på Lyngholmskolen i Farum. Men i sidste ende var det Copenhagen Barracudas, der sejrede med et flot resultat på 121 -72. Det bliver spændende at se om københavnerholdet kan forsvare sin titel i 2018.

Skriv et svar

Get Best Services from Our Business.