Home   Nyheder   De bedste hold i Dansk Australsk Fodbold Liga

De bedste hold i Dansk Australsk Fodbold Liga

Der er otte hold, som har konkurreret i den danske australsk fodbold liga, som startede i 1991. Der er dog 13 forskellige hold, som har vundet og været tæt på at vinde sæsonerne, der er blevet afholdt mellem 1991 og 2017. Nedenfor kan du se en oversigt over de bedste hold i den Danske Australsk Fodbold Liga, som der ser ud i 2017. De er berømte nok til at blive set på sportsbooks online, hvor folk kan spille på dem med tilbud, der kan ses på bonus-koder.dk.

Hold Vinder Opfølger
1. Farum Cats 8 3
2. North Copenhagen Barracudas 6 5
3. Amager Tigers 6 3
4. Copenhagen Crocodilles 3 3
5. Port Malmö Maules 1 5
6. Farum Lions 1 3
7. Copenhagen Giants* 1
7. NC Cudas* 1
8. Helsingborg Saints** 1
8. NC Barras** 1
8. South Sweden Saints** 1
8. Jutland Shinboners** 1
8. Aalborg Kangaroos 1

*Copenhagen Giants.og NC Cudas deler syvende pladsen med en enkelt sejr hver

** Helsingborg Saints, NC Barras, South Sweden Saints, Jutland Shinboners og Aalborg Kangarros deler ottende pladsen med en gang på andenpladsen hver.

Farum Cats og Copenhagen Barracudas er de bedste

Med sejr i 8 ud af 11 finaler er Farum Cats, det bedste australsk fodboldhold i Danmark. Dog er det Copenhagen Barracudas, som er det regerende hold, da de vandt over netop Farum Cats i finalen i 2017. Farum Cats vandt guld året før hvor modstanderen også var Copenhagen Barracudas, men selv om de har været i finalen lige mange gange, så har det ikke altid været imod hinanden.

Farum Cats er både det bedste australsk fodboldhold i Danmark i historien og inden for nyere tid. Holdet fra Nordsjælland har vi i finalen hver gang siden 2010 på nær i 2015, hvor det var Copenhagen Giants og Aalborg Kangaroos, som stod overfor hinanden. Som i kan se, så er Amager Tigers også langt oppe på listen med en flot tredjeplads, men det er 15 år siden at det sydkøbenhavnske hold var i finalen.

Selvom de er svenske, så er Port Malmö Maules også blandt de bedste hold i ligaen. Det kan godt være at de kun har vundet en enkelt gang, men de var været i finalen 6 gange. Der er mange sydsvenske hold, som har været i DAFL i flere år, da det ikke tager lang tid for især de sjællandske hold at tage en tur over Øresundsbroen. I dag består af DAFL af Aalborg Kangarros, Copenhagen Barracudas, Copenhagen Giants, Farum Cats, Odense Lions, Port Malmö Malues og South Sweden Saints, og det er altså Farum Cats, som de andre går efter at slå af pinden.

Skriv et svar

Get Best Services from Our Business.