Home   Nyheder   Hvordan klarer sæsonens bedste AFL hold sig på Facebook?

Hvordan klarer sæsonens bedste AFL hold sig på Facebook?

Copenhagen Barracudas og Farum Cats er de bedste hold i Danmark, når man kigger på statistikken på længere og kort sigt, men er det også tilfældet på Facebook. Vi har kastet et blik på de fem hold, der havnede i top 5 i DAFL i 2017 og hvordan de klarer sig på det sociale medie.

Farum Cats

DAFL 2017: 1

Facebook: 377

Der er 377 personer, som holder øje med Farum Cats på Facebook. Klubben lægger aktivt nyheder op på siden, så fans, venner og familie kan få et bedre indblik i klubben og blive opdateret på de seneste kampresultater og blive forberedt til de næste opgør. Det er lidt pudsigt at der ikke er flere, som følger Farum Cats på Facebook, da det er det historisk bedste DAFL hold, men måske kan de overhale konkurrenterne med tiden.

Copenhagen Barracudas

DAFL 2017: 2

Facebook: 677

Det københavnske hold har næsten dobbelt så 

mange personer, som følger dem på Facebook end ærkerivalerne fra Nordsjælland. Det fede ved Copenhagen Australian Footb

all siden er at den næsten aldrig er stille. Mens Farum Cats mest er aktive når sæsonen er i gang, så er Copenhagen Barracudas ved tasterne hele året rundt. Vi kan godt lide de mange action billeder fra banen samt de sjove fotos fra holdets sociale aktiviteter. Copenhagen Barracudas blev nummer to i 2017 sæsonen, men Københavnerholdet endte med at vinde finalen mod Farum Cats, så de har håneretten på to områder.

Copenhagen Giants

DAFL 2017: 3

Facebook: 164

Det andet DAFL københavnerhold Copenhagen Giants har 164 fans på Facebook, hvor de er gode til at skrive lange, men på ingen måde kedelige reflekterende opdateringer. Holdet lå længe på førstepladsen i 2017 sæsonen og derfor var der mange andre hold, som var ekstra interesserede i at slå dem af pinden. Giants faldt af pinden, men københavnerholdet havnede på en flot tredjeplads i 2017.

Odense Lions

DAFL 2017: 4

Facebook: 1332

Odens Lions indtager førstepladsen på ”Fjæsbogen” med 1332 fans. Odense Lioness er det første kvindelige AFL hold i Danmark nogensinde og du kan følge både de kvindelige og mandlige fynboere på siden, hvilket sikkert er med til at de er DAFL kongerne og dronningerne af de sociale medier. Så selvom det blev til en fjerde plads i ligaen, så er de stadigvæk Danmarks mest populære AFL hold.

Helsingborg Saints

DAFL 2017: 5

Facebook: 377

Det svenske hold har ligeså mange følgere på Farum Cats. Saints vandt fire ud af 12 kampe i 2017. Dog vandt de to kampe mod Aalborg holdet uden at gå på banen, da Aalborg ikke havde nok spillere. Men Saints imponerede blandt andet ved at vinde med Odense Lions og Copenhagen Giants. Det jyske hold var lige ved at vinde mod Copenhagen Barracudas i opgøret den 12 august 2017, som endte 94 – 96 til hovedstadsholdets fordel.

Skriv et svar

Get Best Services from Our Business.