Home   Nyheder   Sådan vædder du på Australsk Fodbold

Sådan vædder du på Australsk Fodbold

Der er mange ting at holde øje med, når du skal til at lægge væddemål på australsk fodbold, men nedenstående kan du finde fem af de vigtigste:

  •   Tjek hvilke spillere er skadet for tiden.
  •   Tjek holdets form for de seneste fem opgør
  •   Tjek ”H2H” statistik mellem de to hold
  •   Hvor ligger holdet/holdene i tabellen pt?
  •   Hvor kan du finde de bedste odds?

Du kan læse meget mere om betting på australsk fodbold i denne artikel.

Spil online

Når du vædder online, så har du mange flere forskellige valgmuligheder end hvis du tager ned i den lokale spillehal. Derudover gør den hårde konkurrence på internettet også at der er mulighed for at udnytte bonusser på en eller flere forskellige sider og få nogle flere penge at spille for. Du kan fx benytte en Unibet Bonuskode i 2018 til at komme i gang med at vædde på australsk fodbold og mange andre interessante sportsgrene.

Sæt dig ind i de forskellige væddemål

Det gode ved sport som AFL er at betting i bund og grund minder om mange andre sportsgrene. Det handler om at vinde, både for dig og for dem der er på banen. Derfor kan du blandt andet kaste dig ud i kortsigtede væddemål som fx ”H2H” væddemål, hvor du skal vædde på hvilket hold vil vinde i den respektive kamp, som du har sat dig ind i. Du kan også fx vædde på hvor mange point et hold vil score i en kamp.

Nedrykkende hold

Du kan også kaste dig ud i langsigtede væddemål, som fx hvem vil vinde ligaen i denne sæson? Hos betting-giganterne kan du blandt andet også vædde på hvilket hold vil rykke ned i slutningen af sæsonen. Dette er det væddemål, som ikke kan ændres og du får som regel de bedste odds lige før sæsonen går i gang eller i starten, hvor det stadigvæk kan være meget svært at forudsige hvilket hold vil rykke ned.

Dog skal det nævnes at i Australsk Fodbold i Australien er der ingen af de 18 hold, som rykker ned efter slutningen af sæsonen, så her vil et lignende bet være at du vædder på hvilket hold der ender i bunden af tabellen i slutningen af sæsonen. Dette kan være forholdsvist svært at forudsige, da det næsten skifter hvert år og blot inden for de seneste ti år i AFL er otte forskellige hold havnet i bunden.

Ugentlige tips

Som du kan læse er der mange ting, som man bør sætte sig ind i, før at man bliver garvet til at vædde på australsk fodbold. Hvis du ikke har så meget tid på hænderne, så kan det være at du bør overveje at modtage ugentlige tips og info om betting strategi. Du kan selvfølgelig læse om de seneste nyheder indenfor AFL her på Barracudas, men du kan også modtage information fra andre betting eksperter, hvis du ikke har tid til at sætte dig ind i hvem der er skadet pt. og tjekke alle de individuelle kampresultater fra sidste runde.

Du kan nemlig abonnere på ugentlige tips fra forskellige betting eksperter, og så får du leveret en samlet rapport send til din e-mail indbakke hver uge. Det koster et sted mellem 50 og 100 DKK per uge og de penge er hurtigt tjent ind igen, hvis disse tips hjælper dig med at vinde på dine væddemål.

Skriv et svar

Get Best Services from Our Business.