Home   Blog   Sådan sikrer du din egen sikkerhed i forbindelse med online betting

Sådan sikrer du din egen sikkerhed i forbindelse med online betting

Online sikkerhed er blevet til det helt store taleemne i år. Dette gælder såvel for virksomheder som for forbrugerne. På internettet er vi mere udsatte, da vi aldrig hundrede procent ved hvad der foregår i den anden ende. Alligevel findes der løsninger, som er med til at sikre fx online betting sikkerhed, når vi som forbrugere ønsker at satse vores hårdt optjente penge hos en online bookmaker.

En løsning kan fx være at læse en anmeldelse af bookmakeren som fx denne anmeldelse af nordicbet for at få en ide af bookmakeren før vi sætter vores lid til dem. I denne artikel kan du læse om gode ”tommelfingerregler” til at undgå risici og at sikre din egen sikkerhed i forbindelse med online betting.  

NemID er en sikkerhedsindikator

Måske skulle man umiddelbart ikke tro det, men brug af dit nøglekort NemID kan være en indikation på at du kan stole på den pågældende bookmaker. NemID er et af de mange krav, som spilleloven sætter til online bookmakere.

NemID er en del af spilleloven for at forhøje sikkerheden hos spiludbyderne. NemID er med til at sikre at bookmakerne kender til brugernes sande identitet og dermed kan de bedre undgå fupmagere. NemID er også en stærk indikation på at den pågældende side har en dansk licens.

Gå efter bookmakere med licens

Mens NemID er en stærk indikation på at den pågældende bookmaker har en licens, så kan du ofte også se på hjemmesiden om de har en licens eller ej. Dette kan du også tjekke på Spillemyndighedens hjemmeside.

Du bør ikke vælge at satse dine penge hos en bookmaker uden dansk licens, da du i sådanne tilfælde ikke vil være beskyttet af Spilleloven. Derudover skal du betale skat af gevinster hos bookmakere uden dansk licens, mens du kan nyde skattefrie gevinster hos en bookmaker med dansk licens.

Men vigtigst af alt sikrer en dansk licens at dine penge er beskyttet, mens de står på en konto hos den pågældende bookmaker. Spilleloven påkræver at bookmakeren skal have dine penge stående på en ekstern konto og dermed kan du føle dig sikker på at dine penge er sikrede mens de står på den eksterne konto. En bookmaker med dansk licens bør heller ikke have risiko for at gå konkurs, da de løbende bliver tjekket af kontrolenheder, som bør sikre at en bookmaker med dansk licens ikke har risiko for at gå konkurs. Skulle uheldet være ude, så er dine penge alligevel sikret på den eksterne bankkonto.

Bookmaker-anmeldelser giver dig alle oplysningerne

Mens du kan finde information om fx dansk licens og nemID direkte hos bookmakerne, så kan du som sagt også læse bookmaker anmeldelser, som gennemgår alt fra bookmakerens historie til kundeservice, betalingspartnere og andre nøglefaktorer, som kan hjælpe dig med at vælge hvilken bookmaker du vil føle dig mest sikker hos med dig selv og dine penge.

Husk at beskytte dine private oplysninger

På internettet findes der utallige personer, der ønsker at lokke dine private oplysninger ud af dig og et af de værktøjer, som de bruger til dette er chatrum. Derfor er det vigtigt at du ikke deler dine bankoplysninger, dine kontodetaljer, private oplysninger som fx CPR-nummer og hjemmeadresse med andre personer over internettet, da du som sagt aldrig kan være hundrede procent sikker på hvem det er der spørger. Dette gælder generelt altid når du surfer online.

Comments are closed.
Get Best Services from Our Business.