Home   Blog   Sådan kan du se AFL-kampe gratis fra over hele verden

Sådan kan du se AFL-kampe gratis fra over hele verden

Selvom intet kan fjerne populariteten Bingo Online har i Danmark, må vi sige, at vi bemærkede en stigning i popularitet, når det kommer til AFL. AFL vokser i popularitet i Danmark og derfor er der flere og flere, der ønsker at se AFL-kampe. Men sjældent bliver de kampe vist i fjernsynet og derfor har vi skrevet denne artikel om hvordan du kan se AFL-kampe gratis fra hele verden.

Brug den officielle app

Der er en officiel AFL-app, som du kan downloade til iOS, Android eller Windows. Her kan du abonnere på et AFL Live Pass, som giver dig adgang til at live streame alle sæsonens kampe samt andre AFL-begivenheder. Du kan også streame kampe, der allerede har fundet sted.

Dette AFL Live Pass koster omkring 600 DKK om året og ca. 30 DKK om ugen. Men du kan faktisk nyde en to ugers gratis prøveperiode. Derfor har du mulighed for at se AFL-kampe gratis i løbet af to uger ved at bruge AFL Live Pass. 

Se AFL gratis hos bookmakerne 

Mange bookmakere tilbyder gratis streaming af forskellige sportsgrene. Her skal du typisk have placeret et væddemål inden for en vis tidsperiode som fx de seneste 24 timer. 

Men du kan også nyde gratis streaming ved at have et vist beløb stående på din konto. Der findes bookmakere, der giver brugere mulighed for at live streame sport, så længe du har fx 100 eller 200 DKK stående på kontoen.

Typisk vil der ikke være gebyr forbundet med indbetaling eller udbetaling. Det vil sige at du faktisk gratis kan live streame hos bookmakeren. Du kan blot overføre det minimale beløb til live streaming, se en masse AFL-kampe gratis og senere udbetale dine penge til din konto. 

Brug en VPN 

Du kan også bruge en VPN til at streame kampe på den australske kanal Channel 7. Dette er den primære TV-kanal i Australien og den er gratis at streame, hvis du er i Australien. Hvis du befinder dig uden for Australien, kan det være at du skal betale lidt for et VPN-abonnement, men det kan måske svare sig i sidste ende, da en VPN kan give dig adgang til tusindvis af TV-kanaler over hele verden. Channel 7 i Australien har rettigheder til at sende fire kampe hver uge og typisk kan du også se AFL-kampe via live stream på deres app eller deres hjemmeside. 

FOX FOOTY sender AFL gratis 

Du kan også se AFL-kampe helt gratis hos FOX FOOTY. Her sendes alle sæsonens kampe live med undtagelse af finalen. Ofte er der også spændende optakt til de forskellige kampe. Du skal normalt betale for et abonnement til Foxtel Nox app’en hvor kampene bliver vist, men her kan du også nyde en to ugers gratis prøveperiode. Hvis du først bruger den officielle app i to uger og bagefter denne app i to uger, kan du altså gratis se AFL-kampe i en måned. 

Skriv et svar

Get Best Services from Our Business.